Elsősorban pszichológusként tevékenykedem, de korábban közgazdászként az Egis Gyógyszergyár Nyrt.-nél és a CIB Banknál dolgoztam. 2015 óta több egyetemen oktattam, így a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Semmelweis Egyetemen egyaránt. Gyakorlati pszichológusi tevékenységemet legfőképpen a Bajai Szent Rókus Kórház pszichiátria osztályán végzem.

Egy új kurzus innovatív szemléletét hoztam, melynek neve Science Marketing. Úgy érzem, az MCC és hallgatói adhatják a kurzus alapjait tehetségükkel, motiváltságukkal. Egy olyan programról van szó, amely az országban máshol nem kapott szerepet. A világon csak néhány intézményben fektetnek hangsúlyt a tudomáanyos eredmények kommunikációjára, PR és marketing tevékenységére. Közösen elérhetjük, hogy a tudományos érték ne maradjon a laboratóriumi falak között.

A fájdalommenedzsment külön kutatási területem, reményeim szerint a fejfájás kezelésében eddig nem látott hatékonysággal tudunk eredményeket felmutatni. Alap és alkalmazott kutatással, valamint a gyakorlati teszteléssel segítem a fájdalommal élőket.

2021. novemberében felnőtt klinikai - és mentálhigiénés szakpszichológus lettem.