A beszélgetés résztvevői – valamennyien a 2023. október végén megtartott ’Learning from Asia in Education’ című konferencia előadói vagy aktív résztvevői .

Halász Gábor - Professor Emeritus (ELTE PPK); Tanuláskutató Intézet szenior kutatásvezetője

Dr. Gloviczki Zoltán - rektor, Apor Vilmos Katolikus FőiskolaProf. dr. Győri János, az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyetemi tanára

Dr. Baráth Tibor - címzetes egytemi docens, szervezet- és vezetésfejlesztési tanácsadó, LX szakértő

Setényi János - Tanuláskutató Intézet igazgatójaA konferencia témájával kapcsolatban fogják megosztani tudásukat és véleményüket.

Arra a kérdésre keresik a választ, vajon az oktatás területén mit tanulhatunk Ázsiától.

Az előadók várhatóan reflektálnak a ’Learning from Asia’ című projekt koncepciójára (lásd itt: https://learningfromasiaproject.wordpress.com/hybrid...), és javaslatokat fogalmaznak meg a projekt jövőjét tekintve.

A beszélgetésre érdemes eljönnie mindazoknak, akik jelen voltak az október végén megtartott konferencián, szeretnének kérdéseket megfogalmazni az előadók és a projekt irányítói felé, vagy akik szívesen reflektálnának személyesen arra, ami a konferencián elhangzott, esetleg ötleteik, javaslataik lehetnek a ’Learning from Asia’ irányítói számára.”Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont: 2024. január 09. (kedd) – 17:00
Helyszín: Scruton MCC – 1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7. 

Regisztráció: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/mit-tanulhatunk-azsiatol-az-okta?